Mēs ar brāli – kolosāli S7E8

Pieaugot cilvēku populācijai pasaulē, laiku pa laikam aktuāli kļūst jautājumi par alternatīvās pārtikas ieguvi. Lai gan Āzijas valstīs tā ir ikdiena, Eiropā kukaiņu proteīnu izmantošanas paradumi ienāk piesardzīgi. Arī Latvijā ir parādījušies pirmie aizmetņi, kur pārtikas ražošanā tiek izmantoti kukaiņu proteīni. Turklāt - izrādās, tie ir ne vien veselīgi, bet, pareizi pievienoti, arī garšīgi. Tāpēc šajā "Mēs ar brāli – kolosāli" sērijā garšīgā veidā iepazīsimies ar kukaiņu proteīnu šokolādi un uzzināsim vairāk, kā tiek ražots šis produkts, kādai mērķauditorijai tas ir domāts un cik nozīmīga ir proteīnu lietošana cilvēka organismam. Bet kā tad strādā cilvēka organisms? Vai par to var uzzināt tikai bioloģijas stundās skolā vai sporta klubā? Izrādās, ka Latvijā ir kāda vieta, kur tu vari izpētīt visu par savu ķermeni un izmēģināt to darbībā.