Našķojies ar vietējo - izvēlies “Daugulis” produkciju!

Cepumi, mafini, grauzdiņi, vēl un vēl. Tik plašs ir uzņēmuma SIA “Daugulis & Partneri” piedāvājuma klāsts, kas ikvienu gardumu mīli iepriecina jau kopš 1994. gada. Uzņēmums izveidojās pateicoties kādai saimniecei Līvānos, kas mājās cepa torti no plaucētas mīklas ar svaigu kakao krēmu, ko vietējie dēvēja par “Dāmu pirkstiņiem”. Tā Dzintaram kopā ar sievu Adeli radās ideja par konditorejas uzņēmumu. Lai cilvēkiem piedāvātu Līvānu saimnieču gardās receptes ne tikai svētku dienās, bet šos gardumus radītu pieejamus ikdienu un ikvienam.  

Dauguļu ģimenes Ieguldīto darbu novērtēja arī apkērtējie. Drīz vien uzņēmums no mazumtirdzniecības un neliela konditorejas ceha kļuva par vairumtirgotāju, pārcēlās uz jaunām, plašām telpām, paplašināja sortimentu, uzsākot maizes cepšanu. Tālāk tika atklāta maizes grauzdiņu ražotne, vēlāk - jauna cepumu ražotne. Bet viens no pēdējo gadu firmas populārākajiem produktiem ir mafini. Uzsākot mafinu ražošanu nelielās telpās, ātri vien tapa skaidrs, ka pieprasījums pārsniedz piedāvājumu. Pateicoties Eiropas Savienības struktūrfondam, tika uzsākta jaunu telpu izbūve, kur gardie mafini top vēl šodien. 

Uzņēmuma SIA “Daugulis & Partneri” radītie produkti iegaršojās ne tikai latviešiem - ilgstošas un veiksmīgas sadarbības rezultātā 2019. gadā radās Latvijas un Dānijas kopuzņēmums SIA ’’MAX BAKERY’’, kurš atrodas Daugavpilī. Tā ir moderna ražotne ar jaunām, mūsdienīgām iekārtām, kas ir tendēta uz produkcijas ražošanu Ziemeļeiropas tirgum. Savukārt uzņēmuma veiksmīgā izaugsme tika novērtēta arī šeit pat, Latvijā, 2020. gadā saņemot Zemkopības ministrijas konkursa “Sējējs 2020” balvu nominācijā “Gada uzņēmums pārtikas ražošanā”.

Domājot par to, kur slēpjas Dauguļu ģimenes uzņēmuma veiksmes atlsēga, nevar nepieminēt viņu galveno vērtību - ģimeni. Uzņēmumā darbojas visi: gan Dzintars ar Adeli, gan viņu abi dēli Andis un Roberts. Un, iespējams, ka tieši tas ir viecinājis uzņēmuma attīstību, jo tā ir bijusi kopīga lieta, kas vieno visus. 


Runājot par šodienas izaicinājumiem vadītāji min, ka: “Mūsdienās patērētājs kļūst aizvien prasīgāks, daudz vairāk uzmanības pievēršot produkcijas sastāvdaļām, tāpēc arī Līvānos esošā ceptuve cenšas piedāvāt klientiem produkciju ar iespējami maz konservantiem, neizmantojot ĢMO, priekšroku dodot Latvijā ražotām izejvielām. Arī receptūras ir unikālas, jo pašu izstrādātas.”

Šobrīd uzņēmuma produkciju iespējams iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos Latvijā un, protams, arī firmas veikalā “Monikas beķereja” Līvānos, kā arī internetā - mājaslapā www.daugulis.lv 


Meklē mūs arī:

https://www.facebook.com/daugulis.bakery

https://www.instagram.com/daugulis.bakery